bwin Покер - Работещ линк с ексклузивен бонус за bwin Poker България

Всичко за игрите на покер онлайн. Покер зали, турнири, бонуси и други покер игри.
Потребителски аватар

Автор на темата
БЕГЕМОТ
Site Admin
Мнения: 10
Регистриран: вт окт 23, 2018 11:28 am
Местоположение: България
Контакти:

bwin Покер - Работещ линк с ексклузивен бонус за bwin Poker България

Мнение от БЕГЕМОТ » пон окт 29, 2018 5:06 pm

Покер сайтът на bwin Poker е част от мрежата на Party Poker. Играчите имат достъп до голям брой на всички игри от мрежата. Като се има предвид високият трафик на покер залата, играчите могат да открият много и различни покер игри, включително Texas Hold'em, Omaha и дори 7 Stud.

Новите играчи в bwin получават бонус за първи депозит от 100% до € 100, които могат да бъдат спечелени на кеш маси и турнири при спечелване на 6 Покер Точки за $ 1 бонус - 3000 при изчистване на целия бонус.

СЪЗДАВАНЕ НА СМЕТКА В bwin Покер

След като изтеглите и инсталирате софтуера на bwin.com, е време да създадете Вашия личен профил.

След като инсталационният процес приключи и покер софтуерът на bwin се отвори, ще се появи поп-ъп прозорец с празни полета. В случай че поп-ъп прозорецът не се изобрази на екрана, потърсете бутона 'Създай сметка', кликнете върху него и поп-ъп прозорецът ще се появи.

Попълнете полетата с необходимата информация и следвайте указанията на екрана. При избора на псевдоним имайте предвид, че той ще се вижда от останалите играчи на покер масата, така че не упоменавайте в него истинското си име или информация, свързана с Вашите лични данни.

bwin Бонус
100% бонус за първи депозит до €100 - линк за регистрацияПОКЕР КАСА

След като вече сте открили сметка и искате да се насладите на тръпката от играта на покер с истински пари, ще е необходимо да депозирате средства във Вашата сметка.

Веднага след откриването на сметка може да преведете пари в нея, следвайки инструкциите на екрана. Ако желаете да извършите депозит по-късно, просто влезте в системата и изберете 'Касиер' от менюто вляво.

Преди да извършите своя първи депозит, ще е необходимо да въведете някои лични данни в съответните полета.

След това ще бъдете запитани относно предпочитания от Вас метод на плащане. Изберете от списъка с популярни и сигурни методи на плащане този, който отговаря на предпочитанията Ви, след което кликнете върху бутон 'Депозит' до избраната от Вас опция. Накрая ще е необходимо да предоставите определени данни относно Вашата сметка, които са различни в зависимост от избраната от Вас опция за плащане. Въведете внимателно съответните данни и кликнете върху 'Депозит'.

Опции за депозит

БАНКОВ ТРАНСФЕР
VISA
VISA ELECTRON
SKRILL
MASTERCARD
CLICKANDBUY
PAYPAL
FIRSTGATE

След като Вашият депозит бъде потвърден, Вие може да проверите баланса на Вашата сметка на страницата 'Сметка'.
Кеш игра или турнир?

Когато играете с истински пари в bwin покер, Вие може да избирате между кеш игри и турнири. Тези два формата се различават значително един от друг и преди да изберете даден формат, е необходимо да научите по какво се различават, за да разберете какъв е процентът на риска във всеки от тях.

Видове покер игри

Тексас Холдем
Омаха
Омаха Hi / Lo
7 Card Stud
7 Card Stud Hi / Lo
Без лимит и пот лимит турнири
SnGs (Sit and Go) Турнири

Кеш игри

Кеш игрите са източник на доходи за голяма част от професионалните покер играчи, тъй като в тях винаги се печелят солидни суми.

Турнири

Sit & Go турнирите по принцип не продължават повече от час. Те са добър начин да усъвършенствате своята стратегия, а ако достигнете определено ниво на майсторство, може да печелите и солидни суми.

Софтуерни функции на bwin Poker

Покер залата на bwin е най-лесната за използване и най-добре ориентирана към потребителите покер зала в интернет. bwin Poker полага непрекъснати усилия за усъвършенстване на софтуерa, за да Ви гарантира максимално удоволствие от играта покер масите.

На сайта ще намерите актуалните функции и иновации, които са въвели в софтуера, както и стотици възможности, благодарение на които може сами да създадете идеалната за Вас покер среда.

Мобилно приложение
bwin-poker-mobile-e1539853005701.jpg
bwin-poker-mobile-e1539853005701.jpg (38.63 KиБ) Видяна 335 пъти
bwin-poker-mobile-e1539853005701.jpg
bwin-poker-mobile-e1539853005701.jpg (38.63 KиБ) Видяна 335 пъти
ФУНКЦИИ НА ПОКЕР ТУРНИРИТЕ

Късна регистрация

Опцията "Късна регистрация" е идеално решение за всички, които понякога губят представа за времето. Благодарение на нея играчите може да участват в даден турнир, дори когато той вече е започнал.

bwin.com предлага турнири с късна регистрация, в които може да се регистрирате след като са минали до 6 нива и дори след като някои от участниците са били елиминирани.

Синхронизирани почивки

Синхорнизираните почивки започват в 55-тата минута след всеки кръгъл час и продължават 5 минути. Петминутните почивки започват, когато всички ръце от дадения турнир са изиграни. Например: В случай че даден турнир започва в 21:10 ч. (GMT +2), турнирният часовник спира в 21:55 ч. (GMT +2). Всички ръце, които са били играни до този момент, трябва да бъдат приключени, преди почивката да започне. Броячът на турнирни почивки отброява 5 минути и турнирът започва отново след изтичането им. Следващата синхронизирана почивка започва в 22:55 ч. (GMT +2).

Синхронизираните почивки Ви дават възможност да участвате в повече от един турнир на няколко маси, тъй като тази почивка важи за всички турнири.

Турнирни долари

В bwin.com се използват турнирни долари (T$). В случай че спечелите няколко билета за турнир, излишните билети се обменят за турнирни долари, с които може да заплатите входната такса за турнир с истински пари или Sit & Go турнир (изключение правят турнирите Heads-up STT).

Турнири Heads-up

Турнирите Heads-up включват маси с по двама участника. Участниците на всяка маса играят един срещу друг ("heads up"), докато не бъде излъчен победител. След това победителите преминават към следващите кръгове и играят до определянето на крайния победител.

ФУНКЦИИ НА ПОКЕР МАСИТЕ

Банки за време

Сега опцията "Банки за време" е достъпна в кеш игрите.

Конфигуриране на плъзгача за залагане

За да Ви улеснят в поставянето на залози на масите за No-limit Texas Hold'em, покер залата е въвела усъвършенствана версия на плъзгач за залагания. Сега можете да избирате между 3 вида плъзгачи, които ще намерите в опциите на масата:

Класически линеен плъзгач (избран по подразбиране). Намиращата се в средата на плъзгача точка съответства на половината на Вашия баланс на масата.
Централен плъзгач: с тази опция средната точка на плъзгача съответства на размера на пота.
Експоненциален: при избора на тази опция плъзгачът се увеличава бързо до размера на Вашия баланс на масата.

Статистики на масата

Следете играта си с най-големи подробности благодарение на актуализираните статистики. Сега имате възможност да следите представянето си според вида на масата и вида на играта. Покер софтуерът Ви предоставя подробности за всеки етап в разиграването на ръката.

Вашите действия: може да проследите отделните си ходове - фолд, пасуване, отговаряне на залога, покачване и повторно покачване на залога - във всички изиграни от Вас ръце. Показва Ви и момента на хвърляне на картите като процентно съотношение на изиграните ръце. В последния раздел ще намерите обобщение на спечелените ръце в процентно съотношение; показва се моментът, в който сте спечелили и как е била спечелена ръката.

Статистиките могат да бъдат занулени по всяко време. Статистиката започва да се води от последния момент, в който е била занулена.
Преглед на историята на ръцете

С функцията Преглед на историята на ръцете имате възможност да разгледате изиграните от Вас ръце, както и да проследите отново случващото се на масата.

Клавиши за бърз достъп

В покер софтуера на bwin се използват многобройни клавиши за бърз достъп, които улесняват и ускорява играта. Вие можете да фолдвате, да пасувате, да отговаряте на залога, да залагате и да качвате залога, без да движите мишката. Клавишите за бърз достъп можете да използвате (подобно на обикновени клавиши на масата) и за да изберете дадено действие предварително или за да играете, когато сте на ход.

Ставане от всички маси едновременно

Нова софтуерна функция, която позволява на играчите да станат едновременно от всички маси за кеш игри, когато искат да си починат. Играчите ще могат да завършат ръцете на всички маси, но след това стават от масите. Освен че по този начин се улеснява ставането от всички маси за кеш игри, тази функция възспира играчите да злоупотребяват със системата, като заемат голям брой маси, за да играят само срещу конкретни съперници при определени условия.

ФУНКЦИИ НА ПОКЕР ЛОБИТО

Поддръжка на няколко монитора

bwin Poker поддържа използването на няколко монитора, което прави играта на няколко маси още по-лесна.
bwin-poker-desktop-e1539852940143.jpg
bwin-poker-desktop-e1539852940143.jpg (45.84 KиБ) Видяна 335 пъти
bwin-poker-desktop-e1539852940143.jpg
bwin-poker-desktop-e1539852940143.jpg (45.84 KиБ) Видяна 335 пъти
Бързи места

Функцията "Бързи места" Ви дава възможност да пристъпите още по-бързо към игра.

ПОДДРЪЖКА

Ако имате въпроси, потърсете помощ от екипа за поддръжка 24 часа в денонощието. Свържете се с тях чрез имейл, телефон или факс.

ТЕЛЕФОН: 00350 200 47196 (Понеделник - Петък 10:00 - 22:00, Сб + Не 12:00 - 20:00 (GMT + 1))

ФАКС: 0043-1-205330-18000

В социалните мрежи: Фейсбук / Туитър / Гугъл+ / Ютюб

Пощенски адрес

ElectraWorks Limited

Suite 6

Atlantic Suites

Europort Avenue

Gibraltar
БЕГЕМОТ - https://begemot.bg/

Отговори

Върни се в “Покер”